GibbsCAM 13 kører for fuld kraft ved mange kunder

Med de mange nye effektive funktioner, er GibbsCam V13 et stort spring fremad

GibbsCAM 13 har med sine mange nye muligheder og forbedringer, øget hastigheden i alle processer. Det er både i den grafiske del og på process siden. Forbedringerne i brugerfladen, forenkler programmeringen til at blive hurtig og sikker.
De nye broaching (Stik)-processer, drejebane strategier, samling af operationer, samt forbedring af planfræsning giver operatøren meget med kontrol.

SYSTEM FORBEDRINGER

GibbsCAM 13 leverer fortsat en strømlinet, brugerdefineret og ultrafektiv brugerflade med nye funktioner, der hjælper dig med at styre store og komplekse delprogrammer.

Operationslisten kan stakkes: Brugere kan nu se operationer i et kompakt format. De kan gruperes efter en bestemt proces eller manuelt.
Indbygget G-kode editor: Den nye G-kode editor giver dig mulighed for at MTM programmer kan ses synkroniseret i flow, før du sender den til maskinen. Fuldt tilpasse tekstfarve og størrelse, nemt identificere værktøjsændringer, ilgangsbevægelser, og subrutiner.
Udvidet statuslinje Funktionalitet: Vigtige oplysninger om filen som workgroups , aktivt koordinatsystem og operatoner findes let i statuslinjen.

Broaching / Stik

Auto Deburring / Rejfning