GibbsCam 2½D Mill

2½-akset ved simpel 3-akse stregtegning-bearbejdning med fuld funktionalitet til konturer, lommer med øer, stregfræsning, fladefræsning, 2D / 3D spiralopbygning, boring med støtte til mange borecyklusser, gevind og synkron gevind. Enkel 4-akse positionering understøttes også. Automatiske cykler til planfræsning, såsom spiral, zigzag, frem og tilbage og tillader materialet at blive renset fra toppen af en part. GibbsCAM Production Milling giver programmeringsfunktioner til alle dine værktøjsmaskiner.

GibbsCam 2D Turning

Understøtter fuld 2-akse stregtegningsbearbejdning med fuld funktionalitet til konturer, automatisk skrubearbejdning, flere toppe og underdrejning, gevindskæring, gentagende formbearbejdning, boring, gevind og synkron gevind. Avancerede funktionaliteter, som f.eks. processer der er kørt før, gemt med værktøjer og skæredata, gør programmeringen drejebænke let, men også ekstremt effektiv. GibbsCAM Production Turning giver nem brugerflade og kapacitet til programmering af dine drejecentre.

GibbsCam Multi Task Machining

Specielt designet til at imødekomme CNC-programmeringskravene til multi-task maskiner, hvilket giver kraftfulde programmeringsværktøjer, der er lette at lære og bruge med den ultimative fleksibilitet og konfigurerbarhed. Bearbejdningsprocesser defineres let med GibbsCAMs intuitive grafiske brugergrænseflade, der giver problemfri adgang til både dreje- og fræsefunktioner. Og GibbsCAMs associativitet gør det let at opdatere operationer, når der foretages ændringer. NC-kode med flere flow, komplet med hjælpefunktioner og synkroniseringskoder. Hvad skal man vide før man investerer i MTM. Download pdf

GibbsCam Maskinsimulering

En udvidelse til GibbsCAMs integrerede simuering / verifikation af bearbejdning. Maskinsimulering bruger animerede værktøjsmodeller og opspændinger, til at identificere eventuelle programfejl, før de forårsager dyre fejl på værktøjsmaskinen. Kollision i pixels koster ikke så eget som kollision på maskinen.

GibbsCam Solid Import

Tilbyder støtte på grundniveau til bearbejdning af solide modeller. Faste modeller kan læses, ses og manipuleres. Geometri kan vælges og udtrækkes til bearbejdning. Ved hjælp af denne indstilling kan du importere en solid model, se den, udtrække geometri fra udvalgte kanter, som derefter kan bearbejdes. Denne mulighed er ideel til brugere, der har bearbejdet stregtegnings geometri, der ønsker at udvide deres evner til at understøtte bearbejdning af solid modeller.

GibbsCam SolidSurfacer

Høje niveau for overflader, solid modelleringsfunktioner og avanceret funktionalitet til bearbejdning af overflader og solider. Komplekse overflader og solid funktioner gøres nemt med GibbsCAMs intuitive grafiske brugerflade. Den avancerede 3D med High Speed Machining-komponent i SolidSurfacer er skræddersyet til at skabe værktøjsbaner, der er ideel til hårdmetal og højhastighedsbearbejdning, hvilket resulterer i glatte overflader. De krævende krav til modellering og bearbejdning af komplekse støbeformværktøjer, værktøj og overflader løses nemt, når du bruger SolidSurfacer.

GibbsCam 2.5D Solid

Surface og solid modelleringsfunktioner. Funktionalitet til direkte bearbejdning af overflader og solidflader er også inkluderet. Med dette modul har du mulighed for at oprette, importere og modificere solider og derefter generere programmer til at maskinen fra dem. Special værktøjer til import, reparation og automatisk generering af overfladedata. Ved hjælp af GibbsCAM 2.5D Solids kan CNC-programmer oprettes hurtigere og nemmere, hvilket gør dig mere effektiv og hæver produktiviteten.

GibbsCam 5 Axis

Understøtter samtidig 4- og 5-akset bearbejdning med forskellige værktøjstyper. I kombination med GibbsCAM MTM understøtter det også sofistikerede multitaskemaskiner med roterende værktøj på vinklede hoveder. Det inkluderer forskellige bearbejdningstyper og bearbejdningsstrategier til skrub og sletbearbejdning, med fuld værktøjsaksestyring, plus ekstra plugin funktioner såsom projektion, svarf, elektrode, hjul, turbine og cylinderhovedbearbejdning.

For yderligere nøjagtighed, giver GibbsCam 5-akset mulighed for kontrol af kollision og gauging med forskellige værktøjsformer. Toolpath verificeres på mens det foregår, med den integrerede GibbsCAM Cut Part Rendering, mens GibbsCAM Machine Simulation kan give yderligere verifikation med dynamisk visning af arbejdsemnet, skæreværktøjer og alle maskine-værktøjskomponenter i bevægelse.

GibbsCam Polar & Cylindrisk Fræsning.

Styrer én roterende og to lineære akser for at opnå 3-akset værktøjsbane. Det udvider GibbsCAMs standard 3-akse fræsningsfunktioner til anvendelse på maskiner med rotationsakse for at muliggøre kørsel med, cylindrisk og polær roterende fræsning og roterende gentagelse. På Maskinerne er rotationen typisk omkring A- eller B-aksen, mens C-akse-bevægelsen erstatter Y-akse-bevægelsen ved bevægelser. Denne C-akse-bevægelse kan også anvendes på overfladen af en svingdel. Indgangen kan være flad eller “udfoldet” wireframe geometri.

GibbsCam TMS

Udviklet specifikt for at forenkle og strømline multipart opsætning, programmering, værktøjsverifikation og efterbehandling til TMS bearbejdning. Inden for en enkelt, interaktiv, grafisk grænseflade giver TMS-dialogen alle de muligheder og fleksibilitet, der kræves for at CNC-programmøren kan specificere og ændre bearbejdningsstrategier og generere effektive, fejlfri G-kode klar til dine maskiner.