GibbsCAM 13: Kommer snart i Danmark!

Med de mange nye effektive funktioner, skal vi have tilpasset vore egne PlugIns, makroer osv.
Vi forventer at frigive V13 i Danmark ca. 1 maj.

GibbsCAM 13 kommer med mange nye muligheder for at forbedre og øge hastigheden i alle dele af programmeringsprocessen, som tager parten fra koncept til udførelse på  rekordtid. Forbedringer i brugerfladen, forenkler visualisering af store og komplekse programmer og fortsætter med skabe den mest effektive programmeringsmulighed.
Nye broaching-processer, drejebane strategier samt forbedring af planfræsning, strømlinet CNC-programmering der giver programmøren mere kontrol.

SYSTEM FORBEDRINGER

GibbsCAM 13 leverer fortsat en strømlinet, brugerdefineret og ultrafektiv brugerflade med nye funktioner, der hjælper dig med at styre store og komplekse delprogrammer.

Operationslisten kan stakkes: Brugere kan nu se operationer i et kompakt format. De kan gruperes efter en bestemt proces eller manuelt.
Indbygget G-kode editor: Den nye G-kode editor giver dig mulighed for at MTM programmer kan ses synkroniseret i flow, før du sender den til maskinen. Fuldt tilpasse tekstfarve og størrelse, nemt identificere værktøjsændringer, ilgangsbevægelser, og subrutiner.
Udvidet statuslinje Funktionalitet: Vigtige oplysninger om filen som workgroups , aktivt koordinatsystem og operatoner findes let i statuslinjen.

Ekscentrisk drejning:

Drej former, der er ude af center, eller endda emner der ikke er oprettet.
Drejoperationer kan udføres på konturer, der ikke er rettet op i rotationsaker, som f.eks. på en krumtapaksel.
Opret elliptiske eller andre ikke-cylindriske former på din CNC-maskine.

Elliptisk drejning:

Opret elliptiske eller andre ikke-cylindriske former på din CNC-maskine.
Drej dele på maskinen der normalt skal fræses med 4 akser.

Broaching:

GibbsCAM 13 indeholder en helt ny funktionalitet Broaching. Programmer og simuler både lineære og roterende broaches i GibbsCAM-brugerfladen. Et komplet sæt af broaching-værktøjer er inkluderet, eller brugeren kan oprette brugerdefinerede broaches. Fuld broaching kapacitet er til rådighed til fræsning og drejning.

Lineær broaching: Både indvendi og udvendig lineær broaching understøttes.
Rotary Broaching: Også kaldet “wobble broaching”, dette er en ideel måde at skabe polygonale former på.

Avanceret tilkørsel og fritrækning

Værktøjsbevægelse før og efter spåntagning kan styres ved at indsætte geometri for at styre værktøjsbevægelse, hvilket skaber nøjagtige og sikre til og frakørsel når der er brug for det.